Loading
PRODUCT INFORMATIE

Algemene instructies voor het gebruik van onze producten.

Voor een optimaal resultaat is het absoluut noodzakelijk dat de ondergrond droog en schoon is, en tevens vrij van stof, nicotine aanslag, siliconen en vet.

Pas geschilderde wanden dienen minimaal twee weken te drogen.

Op stucwerk en olie/siliconen houdende verf hechten onze producten helaas niet.

Wallstickers / MUURSTICKERS
Zelfklevend, gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig weer te verwijderen. Met deze muurstickers kunt u uw creativiteit de vrije loop laten gaan. Voel jezelf een ontwerper en creëer muren, deuren of meubels naar je eigen stijl.

Voor een optimaal resultaat is het absoluut noodzakelijk dat de ondergrond stevig, droog en schoon is en vrij van stof, siliconen en vet.

Plaats de figuren losjes op de ondergrond, zodat eventuele correcties gemakkelijk zijn te maken. Als de sticker naar tevredenheid is geplaatst, kunt u deze stevig aandrukken.

Wij wensen u veel plezier met uw muurstickers!

Beschadigde muurstickers worden niet teruggenomen. De leverancier kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadiging van de ondergrond waarop de stickers worden geplakt.

 

WALLPRINTS
Met dit nieuwe fotobehang / print kunt u uw omgeving gemakkelijk naar eigen wens verfraaien – muren worden een belevenis.

Dit behang is gemaakt van een hoogwaardige zelfklevende vinylfolie die ook gemakkelijk weer te verwijderen is.

Dit materiaal is zowel geschikt voor ruwe ondergronden (bijvoorbeeld rauhfaserbehang, of geschilderde muren), als voor gladde ondergronden.

(Kleine oneffenheden in het oppervlak zullen na verwerking verdwenen zijn.)

Voor een optimaal resultaat is het absoluut noodzakelijk dat de ondergrond dicht, droog en schoon is en vrij van stof, siliconen en vet.

Aanbevolen wordt om een hulplijn te trekken of de hoeken te markeren voordat de folie wordt aangebracht.

Maak de afdeklaag in een van de hoeken los en vouw ze scherp naar achteren. Plak het klevende deel recht op de lijn of in de gemarkeerde hoek en zorg dat de folie recht hangt.

Vervolgens kan de achterkant stapsgewijs worden verwijderd en kan de muurprint parallel worden opgehangen.

Op een oneffen ondergrond kan worden volstaan de afbeelding met de hand aan te drukken. Op een zeer gladde ondergrond raden wij het gebruik van een droge roller of borstel aan. Deze zijn verkrijgbaar bij elke schilderswinkel of bouwmarkt.

Mocht de eerste poging niet naar tevredenheid zijn, kunt u de folie van de meeste oppervlakken weer verwijderen en opnieuw aanbrengen.

Beschadigde muurprints worden niet teruggenomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel door de folie veroorzaakte schade aan de ondergrond.

 
Walltattoo / MUURTATTOO
Met deze nieuwe soort decoratie kunt u eenvoudig uw omgeving omtoveren – kamers worden een belevenis. Met een beetje handigheid is dit eenvoudig aan te brengen.

Het materiaal is vervaardigd uit hoogwaardige, zelfklevende vinylfolie, die van veel soorten ondergrond gemakkelijk weer te verwijderen is.

Deze folie is zowel geschikt voor diverse ondergronden (bijvoorbeeld rauhfaserbehang, glasvezel, of geschilderde muren) als voor gladde ondergronden.

Voor een optimaal resultaat is het absoluut noodzakelijk dat de ondergrond dicht, droog en schoon is en vrij van stof, siliconen en vet.

Houd de folie op de plaats waar de muurtattoo moet komen. Markeer de hoekpunten.

Leg de hele folie ondersteboven op een glad oppervlak zodat de witte achtergrond boven ligt. Maak één van de hoekpunten los van de folie en haal deze laag langzaam onder een scherpe hoek volledig weg.

Mocht de muurtattoo op sommige plekken aan de witte achtergrond blijven plakken, dan kunt u het terug leggen en stevig aandrukken. De tattoo zal hierdoor sterker hechten aan de transparante folie.

Nu kunt u de muurtattoo met de klevende kant tegen de markeringspunten op de muur plakken.

Voordat de bovenste transparante folie verwijderd wordt, moeten de randen van de muurtattoo met bijvoorbeeld een plastic spatel stevig worden aangedrukt op de achtergrond. (Belangrijk! Dit mag geen scherp voorwerp zijn!)

Maak vervolgens aan een hoekzijde de folie los en verwijder deze langzaam onder een scherpe hoek.

Beschadigde muurtattoos worden niet teruggenomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel door de folie veroorzaakte schade aan de ondergrond.