Loading
PRODUCT
back to list previous product next product
FINE ART CANVAS PRINT

Canvas schilderij Het pathenon van athene 3
[4059]

Ä239,95
separator
 

Details:
Schilderij grote 160 x 80cm, 4 delen a 80 x 40cm. Houdt u er rekening mee dat de kleuren op uw beeldscherm licht kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren. In het algemeen zijn de originele schilderijen scherper, mooier en indrukwekkender dan de getoonde afbeeldingen.

Techniek:
Fine Art Canvas Print - Digitale Kunstdruk op echt kunstenaarsdoek (Canvas), De gedetailleerde schilderijen worden middels innovatieve technologieën vervaardigd. Hier door kunnen wij u de hoogste kleur- en lichtbestendigheid garanderen.

Kwaliteit:
Wij zijn trots op de hoge tevredenheid van onze klanten! Wij gebruiken dan ook uitsluitend de beste materialen voor onze schilderijen. Er worden GEEN goedkope import materialen gebruikt. Onze motieven zijn van zeer hoge grafische kwaliteit. Alle motieven worden met maximale resolutie geproduceerd en wel zonder enige sporen van ruwe plaatsen, ruis of andere onzuiverheden (hoofd probleem nummer1 bij groot formaat schilderijen zie het voorbeeld bij de foto's). Het vervaardigen van onze motieven duurt in de regel 10 werkdagen. Er worden alleen kwaliteits inkten gebruikt en geen navul of compatible inkt!. Het resultaat: Consequent, Professionele kwaliteit en nauwkeurige kleuren met een Licht bestendigheid tot wel 75 jaar.

Linnen doek (canvas):
Het linnendoek is vervaardigd uit zwaar Katoenen weefsels (100% ruwe katoen).Het extreem sterke materiaal is
vocht- en UV-bestendig. Gewicht Ca 360g/m².

Spanframe – wig
Het linnen doek bestaat uit 4 delen van 40 x 80cm. Ieder deel is op een hoogwaardig spanframe gespannen.(4,5cm breed en 1,8cm dik) Bij elk spanframe horen 8 wigjes voor het naspannen van het doek. Het doek is aan de achterzijde van het spanframe bevestigd zodat de het motief ook aan de zijkanten doorloopt (de afmetingen blijven hier bij hetzelfde)

separator
Dit artikel is op woensdag, 29 september 2010 toegevoegd.
separator
separator Beoordelingen separator
separator
separator
separator

Corner right   Arrow
separator
Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to del.icio.us Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to Digg Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to Yahoo myWeb Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to Spurl Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to furl Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to Ask Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to Squidoo Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to Simpy Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to Reddit Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to ma.gnolia Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Share with facebook Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Add to Google Bookmark Canvas schilderij Het pathenon van athene 3 - Tweet This